Originele manieren om getuige, ceremoniemeester, ringdrager en bloemenmeisje te vragen

Als weddingplanner en professionele ceremoniemeester kan ik veel taken voor jullie uit handen nemen en ervoor zorgen dat jullie dag onvergetelijk wordt. Maar er zijn nog een paar belangrijke rollen over, zoals getuigen, bloemenmeisjes, een ringdrager en een trouwambtenaar. Hoe vraag je je bruidspersoneel op een originele manier? Neem een kijkje bij Ideefabriek. Met deze originele ideeën maak je van het vragen van je bruidspersoneel een onvergetelijk moment. Het is dé perfecte voorpret op jullie grote dag.

Ballonkaart

Overweeg eens om de grote vraag te stellen met een ballonkaart. Het is een eenvoudig maar verrassend concept: je blaast de ballon op, prikt hem door en ontdekt wat erin zit! Binnenin de ballon bevindt zich niet alleen confetti, maar ook een briefje met jouw vraag: ‘Wil je mijn getuige zijn?’ Of misschien ‘Wil je onze ringdrager zijn?’

Vind je dit een leuk idee? Bekijk op Ideefabriek meer details.

Gepersonaliseerde cadeaubox

Ceremoniemeesterbox Ideefabriek Beautiful Memories Events ceremoniemeester getuige ringdrager basbs origineel vragen

Beeld: Ideefabriek

Met een luxe, gepersonaliseerde giftbox van Ideefabriek maak je het vraagmoment extra speciaal. Zodra hij of zij de doos opent, wordt dé vraag zichtbaar. Je kunt kiezen uit kant-en-klare boxen of zelf een giftbox samenstellen met leuke bijpassende items. Bekijk hier de opties.

Kraskaarten

Vraag jullie getuige, bruidsmeisje, ringdrager of trouwambtenaar met een kraskaart. Het zorgt gegarandeerd voor een verrassingseffect. Met deze kraskaarten kunnen ze letterlijk ‘krassen’ om de boodschap te onthullen. Een originele manier om hen te vragen voor deze belangrijke rol op jullie bruiloft. Ideefabriek heeft een uitgebreide collectie aan kraskaarten, bekijk ze hier.

Message in the bottle

Message in the bottle Ideefabriek bruiloft getuige ceremoniemeester babs bloemenmeisje originele manier vragen

Beeld: Ideefabriek

Vraag je bruidspersoneel met de Message in the bottle. In het flesje zit een briefje verstopt met jullie vraag. Als je de kaart geeft, moet de getuige, bruidsmeisje, ringdrager of trouwambtenaar in spé het flesje pakken en het briefje eruit halen. Een originele en leuke manier om de vraag te onthullen.

Weddingplanner

Don’t worry… mij hoef je niet op een originele manier te vragen. Ik sta klaar om als weddingplanner, ceremoniemeester of styliste alle zorgen uit handen te nemen en de dag van jullie dromen te realiseren. Het enige wat je hoeft te doen is mij te mailen: info@beautifulmemoriesevents.nl

I´m Bea

Als klein meisje was ik al bezig met organiseren van mini feestjes en naarmate ik ouder werd kreeg ik een grote liefde voor bruiloften en alles wat daarbij komt kijken.

Brochure 2024-2025

Ik stuur jullie dan met alle liefde mijn brochure vol vrolijke en inspirerende informatie door.