Styling

Met prachtige bloemen en de meest betoverende styling items creëren wij een complete ervaring. Of het nu gaat om het decoreren van een intieme bijeenkomst of het volledig stylen van een bruiloft, wij streven ernaar om jullie verwachtingen te overtreffen.

WAT MIJ ONDERSCHEIDT

Mijn team aan stylisten is niet alleen professioneel en bekwaam, maar ook ontzettend vriendelijk en gezellig.

De beste en gezelligste bloemist heb ik al gezocht, voor haar is ALLES MOGELIJK.

Geen styling is te gek voor ons.

01 

CEREMONIEMEESTER

Het plannen van jullie eigen bruiloft is helemaal jullie ding! Maar als jullie willen dat al jullie gasten optimaal genieten van jullie trouwdag, schakel dan een professionele ceremoniemeester in. Ik zorg ervoor dat jullie gasten net zo veel genieten als jullie, gedurende de hele dag! Leveranciers hebben mij als aanspreekpunt en ik zorg ervoor dat alles ontspannen verloopt.

02

WEDDINGPLANNER

Jullie bruiloft is waarschijnlijk het belangrijkste evenement in jullie leven, dus waarom zou je zelf niet nog meer gaan genieten en de uitvoering aan ons overlaten? Als professional zorg ik dat elk aspect van jullie bruiloft tot in de puntjes wordt verzorgd.

03

STYLING

Als styliste wil ik graag samen met mijn team bijdragen aan het creëren van de perfecte uitstraling die bij jullie past!

Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijksaanzoek, een belangrijk evenement, babyshower of de gehele styling van jullie bruiloft.

Samen met mijn team gaan we voor een styling die tot in de kleinste details bij elkaar past.

04

OVERIGE

Jullie weten nog niet zo goed waar te beginnen? Lopen jullie vast op een bepaald onderdeel?, Of houden jullie zelf van organiseren maar heb je toch wat kennis en kunde van een (wedding) planner nodig? Ik sta klaar om jullie een aantal uurtjes te helpen.

Brochure 2024-2025

Laat hieronder jullie gegevens achter en vertel mij iets over jullie droom bruiloft.

Ik stuur jullie dan met alle liefde mijn brochure vol vrolijke en inspirerende informatie door.

6 + 11 =

GEEN ZORGEN, IK ZAL JE NIET PLAT SPAMMEN MET ONGEVRAAGDE E-MAILTJES!

How It Works

HERE ARE SOME ANSWERS TO FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Stap 1

Neem contact met ons op via het contact formulier, de mail of telefoon

Stap 2

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle mogelijkheden en hoor ik graag hoe jullie je droomhuwelijk zien.

Is er na dit gesprek een klik, dan gaan wij door.

Stap 3

Wij gaan vervolgens aan de slag met een offerte op maat! Die past bij jullie wensen en bij jullie budget! Indien jullie akkoord gaan met de offerte en wij de bevestiging ontvangen, gaan we over tot de date, op een locatie waar jullie blij van worden & wat bij jullie past. Jullie sturen alvast wat foto’s door voor het moodboard.

Stap 4

Tijdens de date starten we met het plannen van jullie bruiloft en gaan we het moodboard bekijken en jullie dag globaal verder uitwerken

Stap 5

Vanaf nu gaan jullie alleen nog maar genieten en ga ik samen met het team verder werken aan jullie dag.

Drie tot vijf weken voor de grote dag spreken wij met jullie af om de laatste details door te spreken, het liefst op de trouwlocatie.

Stap 6

Let’s celebrate the love!