Weddingplanner van A tot Z

Jullie zijn er al helemaal uit wat jullie droombruiloft is. Maar jullie hebben een druk leven en willen alles op een prettige ontspannen manier en tot in de puntjes geregeld hebben. Beautiful Memories events ondersteunt met alle liefde bij de planning en coördinatie van jullie bruiloft helemaal van A tot Z. Ik neem graag alle regel zaken voor jullie uit handen. Alle leuke keuzes maken jullie!

Het is voor mij van essentieel belang om een dag te creëren die weerspiegelt wie jullie samen zijn.

Laten wij daar samen voor gaan, op naar de mooiste dag van jullie leven.

WAT MIJ ONDERSCHEIDT

Weddingplanner gespecialiseerd in Nederland en Ibiza.

Van een meerdaagse bruiloft gaat mijn hart heel hard kloppen.

Als weddingplanner hecht ik evenveel waarde aan jullie bruiloft als jullie zelf.

Stopt pas met werken als alles perfect is.

All you need is LOVE and an EVENT planner

Trouwen op Ibiza

Trouwen op Ibiza is een droom voor velen, laat jij deze droom werkelijkheid worden?!

Ibiza is een unieke en romantische zon bestemming. Het eiland biedt prachtige stranden, adembenemende uitzichten en een levendige sfeer die perfect is voor een bruiloft.

Er zijn een tal van mogelijkheden om te trouwen op Ibiza, van intieme en kleine ceremonies in de mooie tuinen van de finca’s tot grootschalige evenementen in luxe villa’s/ resorts.

Trouwen in Ibiza betekend, tijd voor elkaar en je gasten en genieten van de relaxte sfeer.

Naast de prachtige locaties en professionele diensten die ik aanbied, kan ik jullie ook helpen bij het zoeken naar activiteiten voor jullie gasten om nog meer te genieten. Boottochten, feesten, wandelroutes, buggy rijden, er is altijd iets te doen op Ibiza.

Ibiza heeft mijn hart gestolen, regelmatig ben ik dan ook te vinden op dit magische eiland. Dit helpt natuurlijk om het eiland door en door te leren kennen en zo voor jullie de beste leveranciers te zoeken en de mooiste trouwlocaties.

Het plannen van een bruiloft op Ibiza kan echter wel wat uitdagingen met zich meebrengen. Het is belangrijk om op tijd te beginnen met plannen en rekening te houden met de lokale wetten en voorschriften met betrekking tot trouwen op het eiland. Ik vertel jullie hier graag meer over tijdens het kennismakingsgesprek.

 

Starting at

PRIJS OP AANVRAAG

“De ibiza vibe, is iets wat in je hart komt en er nooit meer uitgaat.”

How It Works

HERE ARE SOME ANSWERS TO FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Stap 1

Neem contact met ons op via het contact formulier, de mail of telefoon

Stap 2

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle mogelijkheden en hoor ik graag hoe jullie je droomhuwelijk zien.

Is er na dit gesprek een klik, dan gaan wij door.

Stap 3

Wij gaan vervolgens aan de slag met een offerte op maat! Die past bij jullie wensen en bij jullie budget! Indien jullie akkoord gaan met de offerte en wij de bevestiging ontvangen, gaan we over tot de date, op een locatie waar jullie blij van worden & wat bij jullie past. Jullie sturen alvast wat foto’s door voor het moodboard.

Stap 4

Tijdens de date starten we met het plannen van jullie bruiloft en gaan we het moodboard bekijken en jullie dag globaal verder uitwerken

Stap 5

Vanaf nu gaan jullie alleen nog maar genieten en ga ik samen met het team verder werken aan jullie dag.

Drie tot vijf weken voor de grote dag spreken wij met jullie af om de laatste details door te spreken, het liefst op de trouwlocatie.

Stap 6

Let’s celebrate the love!