Let’s meet

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Wil je een gratis kennismakingsgesprek inplannen? Of heb je gewoon een dringende vraag m.b.t. jullie trouwdag? Ik ben heel benieuwd naar jullie wensen en ideeën voor jullie mooiste dag. Ik zet de koffie klaar!

Liefs Bea

CONTACT FORMULIER

14 + 6 =

How It Works

HERE ARE SOME ANSWERS TO FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Stap 1

Neem contact met ons op via het contact formulier, de mail of telefoon

Stap 2

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle mogelijkheden en hoor ik graag hoe jullie je droomhuwelijk zien.

Is er na dit gesprek een klik, dan gaan wij door.

Stap 3

Wij gaan vervolgens aan de slag met een offerte op maat! Die past bij jullie wensen en bij jullie budget! Indien jullie akkoord gaan met de offerte en wij de bevestiging ontvangen, gaan we over tot de date, op een locatie waar jullie blij van worden & wat bij jullie past. Jullie sturen alvast wat foto’s door voor het moodboard.

Stap 4

Tijdens de date starten we met het plannen van jullie bruiloft en gaan we het moodboard bekijken en jullie dag globaal verder uitwerken

Stap 5

Vanaf nu gaan jullie alleen nog maar genieten en ga ik samen met het team verder werken aan jullie dag.

Drie tot vijf weken voor de grote dag spreken wij met jullie af om de laatste details door te spreken, het liefst op de trouwlocatie.

Stap 6

Let’s celebrate the love!